Laten we samen zorgen voor een onvergetelijke Koningsspelensportdag!

Zijn jullie onze nieuwe samenwerkingspartner?

Wij van KoningsspelenPakket vinden het leuk om met meerdere partijen samen te werken. Zijn jullie onze nieuwe samenwerkingspartner?
We slaan graag de handen ineen. Samen kun je zo veel meer...

Verzorg je elk jaar een fantastische Koningsspelen-sportdag voor meerdere scholen of instellingen en ben je op zoek naar makkelijkere manieren om dat te regelen?
Ben je voor meerdere recreatieparken, campings of scholen op zoek naar kant en klaar uitgewerkte formats voor leuke, sportieve activiteiten?
Wij bieden 'onze' themapakketten graag aan met een persoonlijke noot van jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Voorbeeld samenwerking

In 2018 zijn we een samenwerking aangegaan met SportService Zwolle.

Wij hebben het Koningsspelen-team werk uit handen genomen door de uitwerking van het sport- en spelpakket voor onze rekening te nemen. Dit pakket wordt ingezet voor de scholen die niet naar de centraal georganiseerde spelen komen.
Hierdoor heeft SportService Zwolle zich volledig kunnen toeleggen op de organisatie van de centraal georganiseerde sportieve activiteiten voor de scholen uit Zwolle en omgeving en het organiseren van de begeleiding bij de Koningsspelen.

Het originele KoningsspelenPakket hebben we in een SportService Zwolle jasje gestoken. Daarnaast hebben we diverse combi-pakketten samengesteld voor de scholen. Elke school in Zwolle en omgeving heeft de keuze uit drie pakketten.

Pakket brons: het basispakket van KoningsspelenPakket, maar nu met logo van SportService Zwolle
Pakket zilver: het basispakket uitgebreid met vier extra downloads die passen bij de spellen van dit jaar
Pakket goud: het basispakket, vier extra downloads en het koninklijk kwartet
Hier bovenop hebben we een Koningsspelen-PLUS-Pakket samengesteld met geprinte en gestanste materialen.

De scholen kiezen of het gratis basispakket of betalen een kleine bijdrage voor een van de andere pakketten. SportService Zwolle heeft er voor gekozen een aantal scholen een kortingscode te geven. Met deze code kunnen scholen het pakket zilver gratis aanvragen. Deze codes hebben wij aangemaakt en verwerkt in onze webshop.
Wij hebben de samenwerking met Geke en Linda als erg prettig ervaren. De communicatie en afstemming verliep goed waardoor wij een verzorgd draaiboek ontvingen voor de Koningsspelen die wij richting onze scholen hebben gestuurd. Deze samenwerking willen wij graag behouden en continueren om ook de volgende jaren een mooi draaiboek voor de scholen te faciliteren in samenwerking met KoningsspelenPakket.nl

SportService Zwolle

  • foto koch
  • zalsman zwolle
  • Linda Thuijs grafisch ontwrep