2016 Actie Zwolle

2016 Actie Zwolle

Dit jaar bracht het Koninklijk paar tijdens Koningsdag een bezoek aan de stad Zwolle. Omdat wij, de makers van het KoningsspelenPakket onder de rook van Zwolle wonen, wilden wij iets extra’s doen voor de basisscholen in Zwolle. De scholen ontvingen gratis een pakket dubbelzijdig geprinte placemats. Wij hebben Hofleverancier Drukkerij Zalsman uit Zwolle bereid gevonden om deze actie te sponsoren.

 

Winactie Zwolle

fhuttle

 

 

Ook zijn de leerlingen van de scholen aan het werk gezet met een tekenwedstrijd. De school met je mooiste inzending wint een pakket van vijf Fhuttles met daarbij leuke spelsuggesties. Wil je alsnog kans maken op deze fantastische hoofdprijs.

 

 

Wat houdt de wedstrijd in:

  • Maak met zo veel mogelijk leerlingen samen een tekening van het Koninklijk paar.
  • Plaats vervolgens uiterlijk 30 mei 2016 een mooie foto van jullie tekening op Facebook waarbij je KoningsspelenPakket tagt. (@KoningsspelenPakket)
  • Laat ons zien dat er met veel leerlingen gewerkt is aan de tekening door foto’s of ander beeldmateriaal toe te voegen. Deze mogen eventueel ook via de mail naar ons toegestuurd worden.
  • Vermeld naam en adres van jullie school en de reden waarom jullie vinden dat jullie zouden moeten winnen….

Wij maken begin juni de prijswinnaars bekend.

* Bij deelname aan de tekenwedstrijd ga je er mee akkoord dat wij dit beeldmateriaal mogen gebruiken voor promotie doeleinden.
* Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Comments are closed.