Linda Thuijs
Linda Thuijs
Internet marketeer en grafisch ontwerpster Linda (lindathuijs.nl) ontwierp de eerste 10 jaar de printvellen, verzorgde de copywriting en internetmarketing. Ze adviseert en traint Gastenverblijf ondernemers om meer omzet en boekingen te genereren met een duurzame marketing strategie. Onafhankelijk van grote boekings websites.
Geke Versprille
Geke Versprille
Onderwijsadviseur Geke van Goed-Gezien.nl is vanaf de eerste editie verantwoordelijk voor het inhoudelijke deel van het sport en spel circuit. Vanuit haar bedrijf verzorgt zij advies, training en begeleiding voor scholen op het  gebied van groepsvorming en sociaal-emotionele ontwikkeling van leerlingen en ontwikkelt zij materialen.

Waarom we dit doen

In de voorbereiding op de eerste Koningsspelen in 2013 deed het landelijke organisatie comité een oproep om goede ideeën voor de invulling van de Koningsspelen te delen met anderen...

Reden genoeg voor een onderwijsadviseur die zelf ook jaren voor de klas stond en een grafisch ontwerpster met een passie voor printvellen om de handen ineen te slaan! Dat bleek het begin van een wereldwijd succes.

In de media

Het succes van dit originele pakket bleef niet onopgemerkt en haalt hierdoor regelmatig de media.