Het gratis KoningsspelenPakket is mede mogelijk gemaakt door:
 

Mijn naam mist in dit rijtje!

 

Bewegen Samen Regelen


Bewegen Samen Regelen is het digitale platform voor het raadplegen, ontwikkelen een delen van beweeg-, sport- en spelactiviteiten in het basisonderwijs. Het platform geeft toegang tot activiteiten voor het bewegingsonderwijs, buitenspelen en ook de buitenschoolse opvang. De activiteiten, die de leerlingen op hun eigen niveau laten bewegen, kunnen op een gebruiksvriendelijke manier worden bekeken, gedownload en geprint. Via de ontwikkelomgeving kunnen ook eigen activiteiten worden toegevoegd. De jaarplanning van Bewegen Samen Regelen kan helpen om de lessen bewegingsonderwijs, de schoolsportdagen maar ook Koningsspelen inzichtelijk te maken. Het interactieve digitale platform wordt door vele basisscholen, gemeenten, sportbedrijven en sportopleidingen gebruikt.

Kennismaken met Bewegen Samen Regelen? Kijk voor meer informatie en/of het aanvragen van een demo account op www.bewegensamenregelen.nl.

Pleinplakkers


Pleinplakkers worden gemaakt van thermoplast en door middel van verhitting bevestig je ze buiten aan de grond vast. Het is een kleurrijk, educatief en voordelig product om het schoolplein op te fleuren. Wij hebben talloze leuke en vaak ook leerzame spellen in onze collectie. Pleinplakkers kunnen ook op maat geleverd worden. Het is dus mogelijk om een eigen ontwerp in Pleinplakkers aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk beweegparcours of aan een ontwerp voor bewegend leren op het plein. Dit bevorderd het buitenspelen en bewegen voor kinderen. Wil je meer informatie of kunnen wij helpen met het ontwerpen van een vrolijk plein? Kijk op www.pleinplakkers.nl  

Foto Koch


Foto Koch

bestaat meer dan 90 jaar en is daarmee een gevestigde naam binnen de schoolfotografie. Daar waar wij ooit klein en lokaal zijn begonnen, zijn we uitgegroeid tot één van de grootste schoolfotografen van Nederland en België. Wij kunnen dus ook naar jouw school toekomen! Bij Foto Koch streven wij ernaar om school, ouders én de kinderen een onbezorgd en fijn fotomoment te bieden. We werken met een enthousiast team dat klaarstaat om jou rondom het fotografiemoment zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Na de fotografiedag(en) wordt al het beeldmateriaal in ons eigen fotolaboratorium verwerkt. Dit alles resulteert in een productiestroom die wij van begin tot eind in eigen beheer hebben, waarbij wij jou snelle levertijd en goede service kunnen bieden. Naast onze schoolfoto’s bieden wij een ruim assortiment aan foto-funproducten. Kwaliteit staat bij ons voorop!’

Bronsport


Bronsport is de grootste specialist in Nederland op het gebied van sport- en spelmateriaal. Met een ruim aanbod zijn zij inmiddels de vaste leverancier van vele basisscholen. Bronsport onderscheidt zich ook door de kennis en expertise van gymdocenten die zij in dienst heeft. De ervaring die door hen is opgedaan in het werkveld is ook bij dit materiaal een grote meerwaarde. Bewegen is belangrijk en wordt steeds belangrijker. Bronsport biedt daarom van de leerlijnen als samenwerken, mikken, balanceren, gooien & vangen, springen en coördinatie veel materiaal aan waarmee kinderen zichzelf kunnen uitdagen en ontwikkelen, maar waar ze vooral veel plezier mee hebben.

Bekius Schoolmaterialen


Bekius Schoolmaterialen is een groeiend bedrijf in de educatieve sector en zoekt altijd naar de juiste oplossingen voor u en uw leerlingen. Door de ontwikkeling van onze producten en de zoektocht naar nieuwe uitdagende educatieve materialen dragen we bij aan een beter onderwijsklimaat.“The journey from a child through his education”. Geïnspireerd door het onderwijs is ons bedrijf deze reis ruim 20 jaar geleden begonnen. We hebben een enorm en veelzijdig aanbod van educatieve ontwikkelingsmaterialen voor het onderwijs, kinderopvang en ouders.

Goed-Gezien.nl


De missie van Geke Versprille van Goed-Gezien.nl is het onderwijs in Nederland een beetje mooier maken. Eén van haar speerpunten daarbij is het werken aan een positief (groeps)klimaat in scholen. Hierbij krijgen leerlingen steevast een grote rol. Een ander speerpunt is het inzetten en gebruik maken van ieders persoonlijke talenten. Doen waar je goed in bent, waar je plezier in hebt en waar je energie van krijgt. In de zelf ontwikkelde materialen op het gebied van de sociaal emotionele ontwikkeling en op het terrein van het bewegingsonderwijs zie je deze speerpunten terug. Samen werken aan een positief groepsklimaat met De Groep Centraal en Sociaal Centraal en een leven lang met plezier bewegen met Bewegingsonderwijs+, diverse sport en spelpakketten en het gratis downloadbare KoningsspelenPakket.
 
PVT
GLOS 300×300
schoolbordportaalkopie
Logo-Graviant-KS
Koningsspelen 2017
 

(Nog) geen sponsor maar wel blij met het KoningsspelenPakket?

 
Trakteer ons op een kopje koffie of geef een vrijwillige bijdrage! We doneren je bijdrage aan het goede doel.