Het gratis KoningsspelenPakket is mede mogelijk gemaakt door:

Sponsors KoningsspelenPakket

  • foto koch
  • Linda Thuijs grafisch ontwrep
  • zalsman zwolle


Pleinplakkers de educatieve pleinversiering. Kleurrijke en slijtvaste stickers voor op het schoolplein. De duurzame stickers zijn milieuvriendelijk en bestendig tegen weersinvloeden. Er zijn talloze leuke en leerzame spellen, vormen en tekens leverbaar. Uiteraard kunnen wij de Pleinplakkers ook voor je plaatsen. Dit doen we met behulp van een gasbrander, waardoor het materiaal zich permanent hecht aan tegels, beton of asfalt. Meer informatie of alvast je eigen plein ontwerpen? Kijk op www.pleinplakkers.nl


Bij Veldhuis Advies geven we advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en werknemersregelingen. Dit doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers en werkgevers. Als grootste organisatie in financieel advies in de regio Apeldoorn-Zwolle-Harderwijk, mogen we 20.000 particulieren en 3.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Dagelijks helpen we onze klanten met het nemen van financiële beslissingen en bij schade. Soms betreffen dit kleine zaken, soms zwaarwegende of complexe. Dat doen we met ruim 75 professionele medewerkers die eerlijk advies geven en graag klanten willen helpen. We stellen daarbij altijd het geluk en de gezondheid van degenen die we helpen voorop.


Foto Koch is de grootste schoolfotograaf van Nederland. Van de Wadden tot Zuid-Limburg, wij fotograferen door het hele land! Foto Koch begon in 1932 als klein familiebedrijf en groeide uit tot de grootste schoolfotograaf van Nederland, een bedrijf met een rijke historie en veel ervaring. Wij hebben een groot team professionele fotografen in dienst die gebruik maken van mobiele studio's en hoogwaardige apparatuur. Naast onze schoolfoto’s bieden we ook een breed assortiment foto-funproducten. Vanuit ons bedrijfspand in het midden van het land worden alle foto's en fotoproducten 'in huis' met zorg verwerkt, geproduceerd en verstuurd. Kwaliteit staat bij ons voorop!


Bronsport is een snel groeiende specialist in Nederland op het gebied van sport- en spelmateriaal. Met een ruim aanbod zijn zij inmiddels de vaste leverancier van vele basisscholen. Bronsport onderscheidt zich ook door de kennis en expertise van gymdocenten die zij in dienst heeft. De ervaring die door hen is opgedaan in het werkveld is ook bij dit materiaal een grote meerwaarde. Bewegen is belangrijk en wordt steeds belangrijker. Bronsport biedt daarom van de leerlijnen als samenwerken, mikken, balanceren, gooien & vangen, springen en coördinatie veel materiaal aan waarmee kinderen zichzelf kunnen uitdagen en ontwikkelen, maar waar ze vooral veel plezier mee hebben.


Welkom bij Zalsman Kampen Dé drukkerij waar u maatschappelijk verantwoord druk- en printwerk kunt bestellen. Zalsman Kampen is een samenwerking tussen Zalsman B.V. en IMpact (sociale werkvoorziening Kampen). In deze drukkerij wordt werkgelegenheid geboden aan 30 medewerkers, waarvan 16 mensen die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, en alle 16 gedetacheerd zijn aan Zalsman Kampen. Voor al uw wensen op het gebied van: — PMS en full colour huisstijldrukwerk — Wire-o afwerking — Handmatige afwerking in alle varianten — Mailingen — hebben wij een passende oplossing.


Op basisonderwijs.online vinden leerkrachten primair onderwijs gratis (actueel) lesmateriaal, dat toegankelijk is gepositioneerd. De educatieve content op dit leermiddelen-portal is: - methode onafhankelijk en aanvullend te gebruiken - gratis en zonder inlog te gebruiken - eenvoudig in de les te integreren - gestructureerd opgebouwd en voorzien van duidelijke handleidingen. Basisonderwijs.online is niet alleen een portal voor leermiddelen, maar ook de online omgeving voor lespakketten, werkboekjes en (afscheids)musicals.

Goed-Gezien.nl


Mijn missie is het onderwijs in Nederland een beetje mooier maken. Eén van mijn speerpunten daarbij is het werken aan een positief (groeps)klimaat in scholen. Hierbij krijgen leerlingen steevast een grote rol. Een ander speerpunt is het inzetten en gebruik maken van ieders persoonlijke talenten. Doen waar je goed in bent, waar je plezier in hebt en waar je energie van krijgt. Wil je weten of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Ik help je graag verder met: Managementondersteuning, advies, (beeld)begeleiding, scholing of verkoop van door mij ontwikkelde materialen op het gebied van de sociaal emotionele ontwikkeling. Samen werken aan duurzame oplossingen vanuit een breed perspectief.

Linda Thuijs


INTERNETMARKETING & GRAFISCH ONTWERP voor Bed & Breakfast in Nederland, België en ver daarbuiten. Ik help B&B eigenaren om meer boekingen te genereren en omzet te maken met hun éigen website. Onafhankelijk van boekingssites en zelfs in het laagseizoen!

SSZ 300x300
logo
Escape Zwolle 330x300
GLOS 300x300

(Nog) geen sponsor maar wel blij met het KoningsspelenPakket?

Blij met ons KoningsspelenPakket en wil je ons daarvoor bedanken? Dat vinden we fijn.
Doe een vrijwillige bijdrage of trakteer ons op een kopje koffie! 
We kiezen er voor om niet zelf aan de koffie te gaan, maar om het bedrag dat we krijgen voor koffie te doneren aan het goede doel.