Het gratis KoningsspelenPakket is mede mogelijk gemaakt door:

Sponsors KoningsspelenPakket

  • KoningsspelenPakket sponsor Graviant
  • sensocare sponsor koningsspelenpakket
  • Linda Thuijs grafisch ontwrep
  • zalsman zwolle


Bij Veldhuis Advies geven we advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en werknemersregelingen. Dit doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers en werkgevers. Als grootste organisatie in financieel advies in de regio Apeldoorn-Zwolle-Harderwijk, mogen we 20.000 particulieren en 3.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Dagelijks helpen we onze klanten met het nemen van financiële beslissingen en bij schade. Soms betreffen dit kleine zaken, soms zwaarwegende of complexe. Dat doen we met ruim 75 professionele medewerkers die eerlijk advies geven en graag klanten willen helpen. We stellen daarbij altijd het geluk en de gezondheid van degenen die we helpen voorop.


Welkom bij Zalsman Kampen Dé drukkerij waar u maatschappelijk verantwoord druk- en printwerk kunt bestellen. Zalsman Kampen is een samenwerking tussen Zalsman B.V. en IMpact (sociale werkvoorziening Kampen). In deze drukkerij wordt werkgelegenheid geboden aan 30 medewerkers, waarvan 16 mensen die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, en alle 16 gedetacheerd zijn aan Zalsman Kampen. Voor al uw wensen op het gebied van: — PMS en full colour huisstijldrukwerk — Wire-o afwerking — Handmatige afwerking in alle varianten — Mailingen — hebben wij een passende oplossing.

Senso-Care


Senso-Care houdt je in beweging...! Van leren bewegen tot bewegend leren, bij Senso-Care zijn we gespecialiseerd in materialen die de ontwikkeling van de motorische en cognitieve vaardigheden ondersteunen. De basis hiervoor ligt in de verwerking van zintuiglijke informatie, oftewel de informatie die via onze oren, ogen, neus, mond en huid naar de hersenen gaat. Naast deze vijf bekende zintuigen ontvangen we echter ook prikkels vanuit ons evenwichtsorgaan (vestibulaire informatie) en onze spieren, gewrichten en pezen (proprioceptieve informatie). Zintuigen die door te bewegen geactiveerd worden en (extra) veel prikkels naar de hersenen sturen. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat bewegen een positieve invloed heeft op leren. Bekende wetenschappers als Erik Scherder voeren dan ook een warm pleidooi voor meer beweging in het onderwijs. Bij Senso-Care onderschrijven wij dat natuurlijk van harte en daarom steunen we ook graag het KoningsspelenPakket!

Graviant learning


Hoe motiveer je leerlingen om cognitieve vaardigheden te ontwikkelen? Hoe train je Engels individueel? Wil je leerlingen die uitvallen of juist opvallen individueel begeleiden en stimuleren? Met Fast ForWord en Reading Assistant kan het allemaal. Een onlineprogramma dat op niveau leerlingen begeleid, daar waar ze het nodig hebben. Dit kan als uitdaging maar ook als remedial teaching. Het trainen van hun gehoor om het Engels beter te kunnen verstaan. Het aanbieden van extra uitdaging op het gebied van grammatica, woordenkennis, taal en spreekvaardigheid. Vasthouden van concentratie waardoor leren makkelijker gaat. Deze programma's doen het allemaal.

Goed-Gezien.nl


Mijn missie is het onderwijs in Nederland een beetje mooier maken. Eén van mijn speerpunten daarbij is het werken aan een positief (groeps)klimaat in scholen. Hierbij krijgen leerlingen steevast een grote rol. Een ander speerpunt is het inzetten en gebruik maken van ieders persoonlijke talenten. Doen waar je goed in bent, waar je plezier in hebt en waar je energie van krijgt. Wil je weten of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Ik help je graag verder met: Managementondersteuning, advies, (beeld)begeleiding, scholing of verkoop van door mij ontwikkelde materialen op het gebied van de sociaal emotionele ontwikkeling. Samen werken aan duurzame oplossingen vanuit een breed perspectief.

Linda Thuijs


INTERNETMARKETING & GRAFISCH ONTWERP voor Bed & Breakfast in Nederland, België en ver daarbuiten. Ik help B&B eigenaren om meer boekingen te genereren en omzet te maken met hun éigen website. Onafhankelijk van boekingssites en zelfs in het laagseizoen!
  Bekius Schoolmaterialen …     Veldhuis Adviesgroep
    Goed-Gezien.nl Linda Thuijs grafisch ontwrep  Linda Thuijs
  Graviant Learning      zalsman zwollez  Zalsman drukken, printen
LOGO SCHOOLKLEDING kopie  Schoolkleding.nl       HWE City & Park
schoolbordportaal  Schoolbordportaal  GV picto  Picto Nederland
…  sensocare sponsor koningsspelenpakketSensocare

Sponsor worden? Lees meer over de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op.

 

Sponsor of donateur worden?

Ook u kunt ons steunen door een financiële bijdrage. Lees  meer over de mogelijkheden op DEZE pagina.
Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen om deze verschillende mogelijkheden of een eigen voorstel te bespreken. info@koningsspelenpakket.nl o.v.v. Sponsor.

Blij met ons KoningsspelenPakket en wil je ons daarvoor bedanken? Dat vinden we fijn.

Trakteer ons op een kopje koffie! Schenk een kopje koffie

We kiezen er in dit geval voor om niet zelf aan de koffie te gaan, maar om het bedrag dat we krijgen voor koffie te doneren aan het goede doel.

We doneren onze ‘koffie’ opbrengsten aan een goed doel.