Het gratis KoningsspelenPakket is mede mogelijk gemaakt door:
  • Linda Thuijs grafisch ontwrep
  • zalsman zwolle
 

Mijn naam mist in dit rijtje!

 

Veldhuis Advies


Bij Veldhuis Advies geven we advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en werknemersregelingen. Dit doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers en werkgevers. Als grootste organisatie in financieel advies in de regio Apeldoorn-Zwolle-Harderwijk, mogen we 20.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Dagelijks helpen we onze klanten met het nemen van financiële beslissingen en bij schade. Soms betreffen dit kleine zaken, soms zwaarwegende of complexe. Dat doen we met ruim 70 professionele medewerkers die eerlijk advies geven en graag klanten willen helpen. We stellen daarbij altijd het geluk en de gezondheid van degenen die we helpen voorop.

Bronsport


Bronsport is een snel groeiende specialist in Nederland op het gebied van sport- en spelmateriaal. Met een ruim aanbod zijn zij inmiddels de vaste leverancier van vele basisscholen. Bronsport onderscheidt zich ook door de kennis en expertise van gymdocenten die zij in dienst heeft. De ervaring die door hen is opgedaan in het werkveld is ook bij dit materiaal een grote meerwaarde. Bewegen is belangrijk en wordt steeds belangrijker. Bronsport biedt daarom van de leerlijnen als samenwerken, mikken, balanceren, gooien & vangen, springen en coördinatie veel materiaal aan waarmee kinderen zichzelf kunnen uitdagen en ontwikkelen, maar waar ze vooral veel plezier mee hebben.

E-WISE


Ervaar de voordelen van E-WISE!

275+ cursussen voor schoolleiders, IB’ers, leraren en OOP’ers in het PO
-Ontwikkeld in samenwerking met experts uit de onderwijswereld
-Eigenaarschap over de eigen ontwikkeling
-Altijd en overal toegang tot actuele kennis
-Praktijkgericht

Foto Koch


Foto Koch is de grootste schoolfotograaf van Nederland. Van de Wadden tot Zuid-Limburg, wij fotograferen door het hele land! Foto Koch begon in 1932 als klein familiebedrijf en groeide uit tot de grootste schoolfotograaf van Nederland, een bedrijf met een rijke historie en veel ervaring. Wij hebben een groot team professionele fotografen in dienst die gebruik maken van mobiele studio's en hoogwaardige apparatuur. Naast onze schoolfoto’s bieden we ook een breed assortiment foto-funproducten. Vanuit ons bedrijfspand in het midden van het land worden alle foto's en fotoproducten 'in huis' met zorg verwerkt, geproduceerd en verstuurd. Kwaliteit staat bij ons voorop!

Uw-Umlaut


De juiste leermiddelen inzetten is een randvoorwaarde voor goed onderwijs. Uw-Umlaut helpt jouw middelbare school de juiste keuzes te maken met advies en trainingen over inkoop, distributie en beheer van leermiddelen.

Goed-Gezien.nl


Geke Versprille van Goed-Gezien.nl: Mijn missie is het onderwijs in Nederland een beetje mooier maken. Eén van mijn speerpunten daarbij is het werken aan een positief (groeps)klimaat in scholen. Hierbij krijgen leerlingen steevast een grote rol. Een ander speerpunt is het inzetten en gebruik maken van ieders persoonlijke talenten. Doen waar je goed in bent, waar je plezier in hebt en waar je energie van krijgt. Wil je weten of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Ik help je graag verder met: Managementondersteuning, advies, (beeld)begeleiding, scholing of verkoop van door mij ontwikkelde materialen op het gebied van de sociaal emotionele ontwikkeling. Samen werken aan duurzame oplossingen vanuit een breed perspectief.

Linda Thuijs


Linda Thuijs, INTERNETMARKETING & GRAFISCH ONTWERP voor Bed & Breakfast in Nederland, België en ver daarbuiten. Ik help B&B eigenaren om meer boekingen te genereren en omzet te maken met hun éigen website. Onafhankelijk van boekingssites en zelfs in het laagseizoen!
 
PVT
Breinprikkels 300×300
GLOS 300×300
schoolbordportaalkopie
 

(Nog) geen sponsor maar wel blij met het KoningsspelenPakket?

 
Trakteer ons op een kopje koffie of geef een vrijwillige bijdrage! We doneren je bijdrage aan het goede doel.