Sponsors

Het gratis KoningsspelenPakket is mede mogelijk gemaakt door:
  • Linda Thuijs grafisch ontwrep
  • zalsman zwolle
  • foto koch
 

Mijn naam mist in dit rijtje!

 


Bij Veldhuis Advies geven we advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en werknemersregelingen. Dit doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers en werkgevers. Als grootste organisatie in financieel advies in de regio Apeldoorn-Zwolle-Harderwijk, mogen we 20.000 particulieren en 4.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Dagelijks helpen we onze klanten met het nemen van financiële beslissingen en bij schade. Soms betreffen dit kleine zaken, soms zwaarwegende of complexe. Dat doen we met ruim 70 professionele medewerkers die eerlijk advies geven en graag klanten willen helpen. We stellen daarbij altijd het geluk en de gezondheid van degenen die we helpen voorop.


Foto Koch is de grootste schoolfotograaf van Nederland. Van de Wadden tot Zuid-Limburg, wij fotograferen door het hele land! Foto Koch begon in 1932 als klein familiebedrijf en groeide uit tot de grootste schoolfotograaf van Nederland, een bedrijf met een rijke historie en veel ervaring. Wij hebben een groot team professionele fotografen in dienst die gebruik maken van mobiele studio's en hoogwaardige apparatuur. Naast onze schoolfoto’s bieden we ook een breed assortiment foto-funproducten. Vanuit ons bedrijfspand in het midden van het land worden alle foto's en fotoproducten 'in huis' met zorg verwerkt, geproduceerd en verstuurd. Kwaliteit staat bij ons voorop!


Welkom bij Zalsman Kampen Dé drukkerij waar u maatschappelijk verantwoord druk- en printwerk kunt bestellen. Zalsman Kampen is een samenwerking tussen Zalsman B.V. en IMpact (sociale werkvoorziening Kampen). In deze drukkerij wordt werkgelegenheid geboden aan 30 medewerkers, waarvan 16 mensen die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, en alle 16 gedetacheerd zijn aan Zalsman Kampen. Voor al uw wensen op het gebied van: — PMS en full colour huisstijldrukwerk — Wire-o afwerking — Handmatige afwerking in alle varianten — Mailingen — hebben wij een passende oplossing.


Op basisonderwijs.online vinden leerkrachten primair onderwijs gratis (actueel) lesmateriaal, dat toegankelijk is gepositioneerd. De educatieve content op dit leermiddelen-portal is: - methode onafhankelijk en aanvullend te gebruiken - gratis en zonder inlog te gebruiken - eenvoudig in de les te integreren - gestructureerd opgebouwd en voorzien van duidelijke handleidingen. Basisonderwijs.online is niet alleen een portal voor leermiddelen, maar ook de online omgeving voor lespakketten, werkboekjes en (afscheids)musicals.

Goed-Gezien.nl


Mijn missie is het onderwijs in Nederland een beetje mooier maken. Eén van mijn speerpunten daarbij is het werken aan een positief (groeps)klimaat in scholen. Hierbij krijgen leerlingen steevast een grote rol. Een ander speerpunt is het inzetten en gebruik maken van ieders persoonlijke talenten. Doen waar je goed in bent, waar je plezier in hebt en waar je energie van krijgt. Wil je weten of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Ik help je graag verder met: Managementondersteuning, advies, (beeld)begeleiding, scholing of verkoop van door mij ontwikkelde materialen op het gebied van de sociaal emotionele ontwikkeling. Samen werken aan duurzame oplossingen vanuit een breed perspectief.

Linda Thuijs


INTERNETMARKETING & GRAFISCH ONTWERP voor Bed & Breakfast in Nederland, België en ver daarbuiten. Ik help B&B eigenaren om meer boekingen te genereren en omzet te maken met hun éigen website. Onafhankelijk van boekingssites en zelfs in het laagseizoen!
 
 

(Nog) geen sponsor maar wel blij met het KoningsspelenPakket?

 
Trakteer ons op een kopje koffie of geef een vrijwillige bijdrage! We doneren je bijdrage aan het goede doel.