Het gratis KoningsspelenPakket is mede mogelijk gemaakt door:

Sponsors KoningsspelenPakket

  • Linda Thuijs grafisch ontwrep
  • sensocare sponsor koningsspelenpakket
  • KoningsspelenPakket sponsor Graviant
  • zalsman zwolle
  • bronsport
  • Pleinplakkers
  • foto koch


Foto Koch is de grootste schoolfotograaf van Nederland. Van de Wadden tot Zuid-Limburg, wij fotograferen door het hele land! Foto Koch begon in 1932 als klein familiebedrijf en groeide uit tot de grootste schoolfotograaf van Nederland, een bedrijf met een rijke historie en veel ervaring. Wij hebben een groot team professionele fotografen in dienst die gebruik maken van mobiele studio's en hoogwaardige apparatuur. Naast onze schoolfoto’s bieden we ook een breed assortiment foto-funproducten. Vanuit ons bedrijfspand in het midden van het land worden alle foto's en fotoproducten 'in huis' met zorg verwerkt, geproduceerd en verstuurd. Kwaliteit staat bij ons voorop!


Op basisonderwijs.online vinden leerkrachten primair onderwijs gratis (actueel) lesmateriaal, dat toegankelijk is gepositioneerd. De educatieve content op dit leermiddelen-portal is: - methode onafhankelijk en aanvullend te gebruiken - gratis en zonder inlog te gebruiken - eenvoudig in de les te integreren - gestructureerd opgebouwd en voorzien van duidelijke handleidingen. Basisonderwijs.online is niet alleen een portal voor leermiddelen, maar ook de online omgeving voor vacatures, musicals of een schoolreisbestemming. Bovenaan de website kan de leerkracht navigeren naar de portals: Leermiddelen, Werkboekjes, Lespakketten, Vacatures, Schoolreizen, Nieuws, Musicals, Theater en Apps


Pleinplakkers de educatieve pleinversiering. Kleurrijke en slijtvaste stickers voor op het schoolplein. De duurzame stickers zijn milieuvriendelijk en bestendig tegen weersinvloeden. Er zijn talloze leuke en leerzame spellen, vormen en tekens leverbaar. Uiteraard kunnen wij de Pleinplakkers ook voor je plaatsen. Dit doen we met behulp van een gasbrander, waardoor het materiaal zich permanent hecht aan tegels, beton of asfalt. Meer informatie of alvast je eigen plein ontwerpen? Kijk op www.pleinplakkers.nl


Bronsport is een snel groeiende specialist in Nederland op het gebied van sport- en spelmateriaal. Met een ruim aanbod zijn zij inmiddels de vaste leverancier van vele basisscholen. Bronsport onderscheidt zich ook door de kennis en expertise van gymdocenten die zij in dienst heeft. De ervaring die door hen is opgedaan in het werkveld is ook bij dit materiaal een grote meerwaarde. Bewegen is belangrijk en wordt steeds belangrijker. Bronsport biedt daarom van de leerlijnen als samenwerken, mikken, balanceren, gooien & vangen, springen en coördinatie veel materiaal aan waarmee kinderen zichzelf kunnen uitdagen en ontwikkelen, maar waar ze vooral veel plezier mee hebben.


Bij Veldhuis Advies geven we advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en werknemersregelingen. Dit doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers en werkgevers. Als grootste organisatie in financieel advies in de regio Apeldoorn-Zwolle-Harderwijk, mogen we 20.000 particulieren en 3.000 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Dagelijks helpen we onze klanten met het nemen van financiële beslissingen en bij schade. Soms betreffen dit kleine zaken, soms zwaarwegende of complexe. Dat doen we met ruim 75 professionele medewerkers die eerlijk advies geven en graag klanten willen helpen. We stellen daarbij altijd het geluk en de gezondheid van degenen die we helpen voorop.


Welkom bij Zalsman Kampen Dé drukkerij waar u maatschappelijk verantwoord druk- en printwerk kunt bestellen. Zalsman Kampen is een samenwerking tussen Zalsman B.V. en IMpact (sociale werkvoorziening Kampen). In deze drukkerij wordt werkgelegenheid geboden aan 30 medewerkers, waarvan 16 mensen die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, en alle 16 gedetacheerd zijn aan Zalsman Kampen. Voor al uw wensen op het gebied van: — PMS en full colour huisstijldrukwerk — Wire-o afwerking — Handmatige afwerking in alle varianten — Mailingen — hebben wij een passende oplossing.

Senso-Care


Senso-Care houdt je in beweging...! Van leren bewegen tot bewegend leren, bij Senso-Care zijn we gespecialiseerd in materialen die de ontwikkeling van de motorische en cognitieve vaardigheden ondersteunen. De basis hiervoor ligt in de verwerking van zintuiglijke informatie, oftewel de informatie die via onze oren, ogen, neus, mond en huid naar de hersenen gaat. Naast deze vijf bekende zintuigen ontvangen we echter ook prikkels vanuit ons evenwichtsorgaan (vestibulaire informatie) en onze spieren, gewrichten en pezen (proprioceptieve informatie). Zintuigen die door te bewegen geactiveerd worden en (extra) veel prikkels naar de hersenen sturen. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat bewegen een positieve invloed heeft op leren. Bekende wetenschappers als Erik Scherder voeren dan ook een warm pleidooi voor meer beweging in het onderwijs. Bij Senso-Care onderschrijven wij dat natuurlijk van harte en daarom steunen we ook graag het KoningsspelenPakket!

Graviant learning


Hoe motiveer je leerlingen om cognitieve vaardigheden te ontwikkelen? Hoe train je Engels individueel? Wil je leerlingen die uitvallen of juist opvallen individueel begeleiden en stimuleren? Met Fast ForWord en Reading Assistant kan het allemaal. Een onlineprogramma dat op niveau leerlingen begeleid, daar waar ze het nodig hebben. Dit kan als uitdaging maar ook als remedial teaching. Het trainen van hun gehoor om het Engels beter te kunnen verstaan. Het aanbieden van extra uitdaging op het gebied van grammatica, woordenkennis, taal en spreekvaardigheid. Vasthouden van concentratie waardoor leren makkelijker gaat. Deze programma's doen het allemaal.

Goed-Gezien.nl


Mijn missie is het onderwijs in Nederland een beetje mooier maken. Eén van mijn speerpunten daarbij is het werken aan een positief (groeps)klimaat in scholen. Hierbij krijgen leerlingen steevast een grote rol. Een ander speerpunt is het inzetten en gebruik maken van ieders persoonlijke talenten. Doen waar je goed in bent, waar je plezier in hebt en waar je energie van krijgt. Wil je weten of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Ik help je graag verder met: Managementondersteuning, advies, (beeld)begeleiding, scholing of verkoop van door mij ontwikkelde materialen op het gebied van de sociaal emotionele ontwikkeling. Samen werken aan duurzame oplossingen vanuit een breed perspectief.

Linda Thuijs


INTERNETMARKETING & GRAFISCH ONTWERP voor Bed & Breakfast in Nederland, België en ver daarbuiten. Ik help B&B eigenaren om meer boekingen te genereren en omzet te maken met hun éigen website. Onafhankelijk van boekingssites en zelfs in het laagseizoen!
Blij met ons KoningsspelenPakket en wil je ons daarvoor bedanken? Dat vinden we fijn.
Trakteer ons op een kopje koffie! 
We kiezen er wel voor om niet zelf aan de koffie te gaan, maar om het bedrag dat we krijgen voor koffie te doneren aan het goede doel.