Elk jaar vieren duizenden kinderen, op vele scholen, in tientallen landen wereldwijd, de Koningsspelen sportdag met ons gratis Koningsspelenpakket. Helpt u ons om elk jaar weer een gratis pakket aan te bieden en deze kinderen een fantastische Koningsspelen sportdag te bezorgen?
 

Dit levert het op

 
- Je bedrijf onder de aandacht via advertentieruimte op onze website
- Een vermelding in het draaiboek van ons downloadbare sport- en spelpakket

Daarnaast kun je kiezen voor een naamsvermelding op ons certificaat en onze placemat.
Ieder kind dat meedoet aan de Koningsspelen krijgt ze mee naar huis. Dit levert zichtbaarheid van uw bedrijfsnaam op bij duizenden gezinnen.
 

Wereldwijd bereik


Ons bereik is wereldwijd, geïnteresseerden uit binnen- en buitenland bezoeken de website en downloaden ons sport- en spelpakket. Daarnaast zijn wij actief op diverse social media kanalen.


Alle sponsoren, adverteerders en supporters worden via social media voorgesteld aan onze volgers. Uiteraard kun je hier van afzien als je hier geen prijs op stelt.
Wil je nog meer zichtbaarheid? Wij staan open voor goede ideeën en denken graag mee.

 

Elk jaar in januari starten we met het plaatsen van nieuwe sponsors & adverteerders van het KoningsspelenPakket op de website. Reserveer dus tijdig je advertentieruimte door een mail te sturen naar: info@koningsspelenpakket.nl


Van begin maart tot eind april is het KoningsspelenPakket gratis te downloaden op onze website. Iedereen die belangstelling heeft voor het gratis pakket kan zich het hele jaar door inschrijven op de website voor ons KoningsspelenPakket. Alle ingeschrevenen ontvangen automatisch een downloadlink in hun mailbox als het pakket beschikbaar is.


Het hele jaar door websitebezoekers


Doordat we ook themapakketten aanbieden en ons aanbod jaarlijks uitbreiden, is het het hele jaar door verkeer op de website. Ook interesse in sponsoring of adverteren van één of meerdere themapakketten? Neem vrijblijvend informatie op over de mogelijkheden en/of de te verwachten themapakketten.

 

Zichtbaarheid

 

Websitebezoekers

250000

Jaarlijks bezoeken duizenden mensen de website
 

Top downloads in 1 jaar

17000

Aantal gebruikers van het gratis (thuis)KoningsspelenPakket
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Supporter


Draag je het gratis downloadbare KoningsspelenPakket een warm hart toe en wil je ons steunen op een andere manier dan de 'standaard' sponsoring en advertentiemogelijkheden?
We stellen het op prijs als je ons pakket onder de aandacht brengt bij potentiële gebruikers.

Heb je een goed idee waar je ons mee wilt helpen? Laat het ons weten!

Wil je een bijdrage leveren zonder dat je er zichtbaarheid voor terug krijgt?

Doneren kan via onderstaande link.

 
(Betaling loopt via Goed-Gezien.nl)