Veelgestelde vragen

Koningsspelen

1Is onze school ingeschreven voor de Koningsspelen als ik me bij KoningsspelenPakket heb aangemeld?
Nee. KoningsspelenPakket staat los van de organisatie van de landelijke Koningsspelen. Om je in te schrijven voor de Koningsspelen en het ontbijtpakket ga je naar www. koningsspelen.nl Wij verzorgen een gratis downloadbaar sport- en spelpakket.
2Na het aanmelden heb ik geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?
Check eerst de spambox. We horen regelmatig dat de bevestigingsmail in de spambox terecht komt. Heb je de bevestigingsmail ook daar niet gevonden neem dan even via de mail of het contactformulier contact met ons op. Vergeet niet om daarbij je mailadres te vermelden.
3Wanneer ontvang ik het gratis KoningsspelenPakket?
Elk jaar proberen wij er voor te zorgen dat we het gratis pakket rond de voorjaarsvakantie klaar hebben. We sturen iedereen die zich heeft ingeschreven een mail met downloadlink. Heb je deze link half maart nog niet ontvangen neem dan even contact met ons op.
4Wanneer ontvang ik het ontbijtpakket?
KoningsspelenPakket is niet verantwoordelijk voor de ontbijtpakketten. Wij kunnen daarom helaas geen antwoord geven op deze vraag. Neem contact op met de landelijke organisatie van de Koningsspelen of kijk op de website www.koningsspelen.nl
5Kan ik aangepaste materialen bestellen voor onze organisatie?
Uiteraard kun je aangepaste materialen bestellen. Kijk eerst even in de webshop of je daar kunt vinden wat je zoekt. Andere wensen? Afhankelijk van de vraag en de tijd die wij beschikbaar hebben kunnen we iets voor jullie betekenen. Er is veel mogelijk. Mail je wensen, dan kijken we wat we kunnen doen en komen we met een offerte. Wil je materiaal met een eigen logo kijk dan onder het kopje partners op de website of neem contact met ons op.

Mijn (webshop) bestelling

1Ik heb geen downloadlink ontvangen, wat nu?
Check voor de zekerheid je spambox. Mogelijk is onze mail met de downloadlink daar terecht gekomen. Zo niet, neem dan contact met ons op via de mail of het contactformulier.
2Waar geef ik aan voor hoeveel kinderen ik het KoningsspelenPakket bestel?
Het KoningsspelenPakket is downloadbaar. Je hoeft niet aan te geven voor hoeveel kinderen je het pakket gebruikt. Je kunt de materialen zo vaak printen als je ze nodig hebt. Bestel je geprinte materialen, dan geef je bij het bestellen door hoeveel je nodig hebt.
3Wanneer kan ik mijn (betaalde) bestelling verwachten?
De meeste materialen van KoningsspelenPakket zijn downloadbaar. Betaal je via IDeal, dan kun je direct na betaling de bestanden downloaden. Betaal je via bankoverschrijving, dan wachten we met doorsturen van de downloads tot de betaling bij ons is binnengekomen. Hier kunnen enkele dagen overheen gaan. Niet downloadbare producten versturen we nadat we de betaling ontvangen hebben. Wanneer je deze krijgt is mede afhankelijk van de bezorgdienst. Duurt het erg lang? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen checken of er mogelijk iets verkeerd gegaan is.
4Wanneer betaal ik verzendkosten?
Als je uitsluitend downloadbare materialen bestelt, hoef je geen verzendkosten te betalen. Bestel je (ook) niet downloadbare materialen zoals bijvoorbeeld het kwartet, dan betaal je verzendkosten. In de webshop kun je zien wat de verzendkosten zijn. Dit is mede afhankelijk van de grootte van het pakketje en het land waar je woont.
5Ik wil geprinte materialen bestellen, wat is de levertijd?
De bestellingen van geprinte materialen verzamelen wij zodat we de printopdracht ineens aan onze drukker kunnen doorgeven. We zorgen er voor dat de materialen minimaal een week voor de Koningsspelen verzonden worden. Bestel je later dan de uiterste besteltermijn voor de Koningsspelen, dan is het je eigen risico als de materialen te laat geleverd worden. Wil je de materialen eerder ontvangen omdat je ze eerder nodig hebt? Neem dan contact met ons op.

Samenwerken

1Voor onze organisatie willen we graag een pakket met ons eigen logo op de materialen, hoe werkt dat?
Kijk onder het kopje partners op de website als op alle materialen jullie eigen logo moet komen en neem contact met ons op over jullie specifieke wensen. Wil je alleen een eigen logo op het certificaat? Neem contact met ons op. Er zijn wel kosten verbonden aan het aanpassen van de materialen.
2Wij willen graag een themapakket op maat. Wat zijn de mogelijkheden?
We staan altijd open voor leuke ideeën. Neem (vrijblijvend) contact met ons op. Als we voldoende tijd hebben en jullie ideeën aansluiten bij wat wij kunnen bieden gaan we graag voor jullie aan de slag.
3We willen graag op een andere manier samenwerken dan de huidige samenwerkingspartners. Kan dat?
We zijn erg benieuwd naar jullie ideeën. Neem contact met ons op via de mail of het contactformulier.
4We willen onze materialen graag aanbieden via jullie webshop, kan dat?
Onze webshop is in de basis bedoeld voor onze eigen materialen. Heb je het idee dat jouw product hier heel erg bij aansluit, neem dan contact met ons op zodat we kunnen bekijken wat er mogelijk is.
Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met Geke van KoningsspelenPakket

 

Geke Versprille

KoningsspelenPakket


Neem contact op via het contactformulier.