KONINGSSPELEN 2015 …

KONINGSSPELEN 2015 …

media illustraties 2015WA 250 pxmedia illustraties 2015 max 250-11Wauw, wat hebben we allemaal kunnen genieten van de derde editie van de Koningsspelen! En wat zijn wij van KoningsspelenPakket.nl trots op het feit dat er zoveel gebruik is gemaakt van ons gratis KoningsspelenPakket en dat we zoveel positieve reacties en complimenten hebben mogen ontvangen. De downloadpagina is maar liefst ruim 5500 maal bezocht…

Dit jaar hebben Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima de derde editie van de Koningsspelen op vrijdag de 24e april in Leiden geopend. Het koningspaar blies op oranje fluitjes, waarna het koor van Kinderen voor Kinderen het nummer Energie zong en in heel Nederland meer dan een miljoen kinderen dansend zijn gestart aan de Koningsspelen sportdag.

Bij KoningsspelenPakket weten we dat in het buitenland al vanaf de eerste editie ook volop meegedaan wordt met de Koningsspelen. Al vanaf 2013 komen er aanvragen voor het KoningsspelenPakket bij ons binnen van over de hele wereld.
Hoe leuk dan ook dat in de Telegraaf te lezen was dat in Frankrijk bij De Gouden Klomp de Koningsspelen al op 18 april gevierd zijn en dat op youtube goed te zien is dat ze daarbij volop gebruik hebben gemaakt van de materialen van KoningsspelenPakket…

De Koning vindt het belangrijk om te bewegen en is blij met de Koningsspelen waaraan zoveel scholen meedoen. Hij geniet er van om te zien dat de deelnemende kinderen duidelijk plezier hebben in het sporten.

Zelf sporten de Koning en Koningin ook. In het interview met het Jeugdjournaal vertelt Koning Willem-Alexander dat hij zeker drie keer per week op de loopband staat en dat hij daarnaast nog de nodige oefeningen doet. Koningin Maxima wandelt veel, zwemt af en toe en fietst regelmatig met haar dochters naar hockey.

Natuurlijk weten we dat Koning Willem-Alexander de Elfstedentocht heeft geschaatst, de marathon van New York heeft gelopen en dat hij jarenlang lid was van het Internationaal Olympisch Comité.

Maar zou onze Koning ook al eens hebben meegedaan aan ‘Elite te paard’, ‘Sneeuwballen gooien naar de pers’ of ‘Koninklijk getouwtrek’? Of zou de Koninklijke familie al eens een spelletje ‘Koninklijk sudoku’, ‘Koninklijk memory’ of ‘Koninklijk drie op een rij’ hebben gespeeld…??

Wij zijn erg benieuwd…..

Mochten we het antwoord op deze vraag krijgen, dan laten we het jullie gelijk weten !!

 

Comments are closed.