SportService Zwolle

Voor de Koningsspelen van 2018, 2019 en 2020 zijn we een samenwerking aangegaan met SportService Zwolle. Op deze manier versterken we elkaar bij onze gezamenlijke doelstelling.

"De Koningsspelen zijn een gezamenlijk, actief en sportief Oranjefeest voor alle basisschoolleerlingen in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk en hebben het doel te laten zien dat samen goed ontbijten en actief bewegen belangrijk, maar vooral ook heel leuk is. Wij willen met de Koningsspelen bijdragen aan een verbonden, sportieve en gezonde samenleving."

SportService Zwolle organiseert in samenwerking met diverse sportverenigingen en met ondersteuning van het onderwijs en de diverse partners de Koningsspelen.
Voor de basisscholen/klassen die niet aanwezig kunnen zijn op de georganiseerde Koningsspelen op het sportpark zorgt KoningsspelenPakket voor ‘het’ KoningsspelenPakket, compleet met draaiboek en spelkaarten.

KoningsspelenPakket Sportservice Zwolle

Dit pakket was verkrijgbaar in de maanden maart en april in 2018, 2019 en 2020.
 
 
We hebben verschillende varianten van het KoningsspelenPakket samengesteld speciaal voor alle basisscholen in en om Zwolle.

1) Pakket BRONS (downloads) – GRATIS
Basispakket: draaiboek, planner, spelkaarten, scorekaarten, organisatievormen, certificaat, medaille/naambadge, placemat, slingers en vlaggetjes, aftelkalender, notitielijst

2) Pakket ZILVER (downloads) – €7,50
- Alle materialen uit pakket brons
- Vier extra downloads bij de spellen van dit jaar

De vier extra downloads zijn:
• Poster Willem-Alexander met baard bij ‘De baard van de koning’
• Knikkerpoortjes bij ‘Rol het paleis in’
• Bekerwikkels bij ‘Amalia, Alexia en Ariane’
• Koninklijk stratego

3) Pakket GOUD (downloads en kwartet) – €19,95 incl verzenden binnen NL
- Alle materialen uit pakket zilver
- Hardcopy Koninklijk Kwartet

4) Koningsspelen-PLUS-pakket – Vanaf €1,00 per leerling
- Aanvulling op bovenstaande pakketten met geprinte certificaten, placemats en naambadges. Te bestellen tot uiterlijk 15 maart 2020.

Meer gemak met deze materialen