Nieuwsbrief: Bedank cadeau voor alle fans

Een kleine terugblik: Twitter, Facebook en Youtube staan vol met enthousiaste verhalen en kleurrijke foto’s van blije kinderen. Het weer werkte mee en het mag wel duidelijk zijn dat Koningsspelen 2015 een zeer geslaagd evenement is geworden. Wij hopen dat ook jouw school kan terugkijken op een zeer geslaagde sportdag en dat ons Pakket daar een bijdrage aan heeft kunnen leveren.

Naast basisscholen in binnen- en buitenland zijn vorig jaar ook peuterspeelzalen met ons pakket gaan werken en weten nu ook buitenschoolse opvang, zieken- en verzorgingshuizen onze gratis downloads te vinden! Wij hebben ons pakket daarom uitgebreid met spelletjes zoals Sudoku, Memory en puzzels. Ook hebben we de mogelijkheid toegevoegd om, naast het uitgebreide gratis pakket, een aantal spelletjes voor een klein bedrag te kunnen aanschaffen. Extra downloads

We merken dat de vraag naar gepersonaliseerde materialen toeneemt. Verschillende scholen maakten gebruik van de mogelijkheid Maatwerk af te nemen. We bieden de mogelijkheid om certificaten of medailles met het eigen schoollogo  te voorzien en/of bestanden te leveren waarop de school zelf digitaal leerling gegevens kan toevoegen.

We hebben dit jaar sponsors gevonden! Met dit sponsorgeld kunnen wij onder andere onze website in de lucht houden en hierdoor bereikbaar blijven voor iedereen die met ons gratis pakket zijn Koningsspelen sport- en of speldag invulling wil geven.

Lees ook op onze blog

  • Koningsspelen 2015: over Koningsspelen, Koning Willem Alexander en Koninklijke spelletjes.

 

Bedank cadeau

Als dank voor je vertrouwen ontvang je nog een extra cadeau. Als je bij ons staat ingeschreven heb je een mail met een downloadlink gekregen. Na het Moeder- en Vaderdag certificaat in 2013 en het Theedoosje in 2014 hebben we nu een Moederdag placemat. Deze is zowel in gekleurde als ook in kleurplaat uitvoering.

moederdag placemat KoningsspelenPakketplacemat moederdag 1

 

En dan is er koffie!

kassabon KSP-01De Koningsspelen zitten er weer op voor dit jaar. Dat betekent voor ons de balans opmaken, mailtjes beantwoorden, bedank cadeau versturen en de statistieken analyseren.

Het was een groot succes, maar kan het nóg beter volgend jaar? Voordat we in de volgende brainstorm sessie duiken voor Pakket 2016 blazen we even uit en nemen een kopje koffie in de zon. 🙂

Schenk (jij) ons een kopje koffie (in)?

Pakket 2016

Heb je nog opmerkingen, suggesties en tips voor volgend jaar? Wij horen het graag en nemen het mee in de eerstvolgende brainstormsessie voor het pakket van 2016.

Wil je tussen de Spelen door op de hoogte blijven van KoningsspelenPakket? Dat kan door ons op Social Media te volgen. Bovendien help je ons bereik groter te maken door onze Facebookpagina te liken, ons te volgen op Twitter of KoningsspelenPakket op Google+ aan je kringen toe te voegen. (Dat kan zelfs heel snel met een klik op de knop, hiernaast in de sidebalk >>>>>>)

Wij wensen je, in Nederland en ver daarbuiten heel veel goeds toe en hopen dat je ook volgend jaar weer van ons Pakket gebruik zal maken.

Met sportieve & creatieve groeten,

Geke Versprille & Linda Thuijs

 

Ons KoningsspelenPakket gemist dit jaar?

Schrijf je snel in doe je voordeel met ons GRATIS en tijdsbesparende Pakket. Honderden scholen en duizenden leerkrachten gingen je voor!

Comments are closed.