Bedankt aan alle gebruikers van KoningsspelenPakket 2016

Bedankt aan alle gebruikers van KoningsspelenPakket 2016

Een kleine terugblik:

Het weer was ons gelukkig goed gezind en het mag wel duidelijk zijn dat Koningsspelen 2016 een zeer geslaagd evenement is geworden. Wij hopen dat ook jullie school, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang of willekeurig welke organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde sportdag en dat ons Pakket daar een bijdrage aan heeft kunnen leveren. Twitter, Facebook en Youtube staan in elk geval vol met enthousiaste verhalen en kleurrijke foto’s van blije kinderen.
We hebben een aantal video’s en foto’s op onze Facebook pagina gedeeld. Mochten jullie nog meer leuke voorbeelden hebben waarin te zien is dat ons KoningsspelenPakket gebruikt is dan houden wij ons van harte aanbevolen!

 

Extra’s:

Sinds vorig jaar hebben wij ons pakket uitgebreid met spelletjes zoals Sudoku, Memory en puzzels. Ook hebben we de mogelijkheid toegevoegd om, naast het uitgebreide gratis pakket, een aantal spelletjes voor een klein bedrag aan te schaffen. Hier is veel gebruik van gemaakt. Extra downloads

Reden voor ons om hier mee door te gaan en deze activiteit verder uit te bouwen. Wij zitten vol ideeën. Achter de schermen werken wij aan een ontzettend leuk product om het jullie nog gemakkelijker te maken om leuke activiteiten voor en met de leerlingen te organiseren. Ook zo benieuwd? We houden jullie op de hoogte!

We merken dat de vraag naar gepersonaliseerde en geprinte materialen toeneemt. Verschillende scholen maakten gebruik van de mogelijkheid om Maatwerk af te nemen. We bieden de mogelijkheid om certificaten of medailles van het eigen schoollogo te voorzien en/of bestanden te leveren waarop de school zelf digitaal leerling gegevens kan toevoegen. Ook hebben we dit jaar geprinte en gestanste medailles geleverd. Volgend jaar breiden we ook deze activiteiten verder uit. Maatwerk

 

Aantallen in 2016

 • bijna 30.000 bezoekers uit
  binnen- en buitenland
 • 6600 bezoekers
  op de downloadpagina

 

Bedank cadeau

Wij bedanken onze sponsoren, maar wij bedanken ook jullie! Als dank voor je vertrouwen ontvang je nog een extra cadeau. Deze vind je onder de oranje knop in de nieuwsbrief van 17 mei 2016.

bedank cadeau KoningsspelenPakket

Dit jaar hebben we een heel (s)makelijk cadeautje voor jullie gemaakt.

Hoe kun je dit printvel inzetten:

 • als cadeaudoosje/verpakking voor Vaderdag
 • als oefenmateriaal voor breuken bij de rekenlessen
 • als speelgoed in de poppenhoek
 • als aankleding van een verjaardagsfeestje

Tip: lamineer het vel voor het uitknippen en in elkaar vouwen voor stevigheid en een langere levensduur.

 

En dan is er koffie!

koningsspelen pakketDe Koningsspelen zitten er weer op voor dit jaar. Dat betekent voor ons de balans opmaken, mailtjes beantwoorden, bedank cadeau versturen en de statistieken analyseren.

Het was een groot succes maar kan het nóg beter volgend jaar? Voordat we in de volgende brainstorm sessie duiken voor pakket 2016 blazen we even uit en nemen een kopje koffie in de zon.

Schenk (jij) ons een kopje koffie (in)?

 

Pakket 2017

Heb je nog opmerkingen, suggesties en tips voor volgend jaar? Wij horen het graag en nemen het mee in de eerstvolgende brainstormsessie voor het pakket van 2017.

Wil je tussen de Spelen door op de hoogte blijven van KoningsspelenPakket? Dat kan door ons op Social Media te volgen. Bovendien help je ons bereik groter te maken door onze Facebookpagina te liken, ons te volgen op Twitter of KoningsspelenPakket.

Wij wensen je, in Nederland en ver daarbuiten, heel veel goeds toe en hopen dat je ook volgend jaar weer van ons pakket gebruik zal maken.

Met sportieve groeten,

Geke Versprille & Linda Thuijs

2 Comments

 1. Anja Breslau schreef:

  jullie pakket was echt een topper, wij hebben het ook gebruikt voor de allerkleinsten , de peuters van de voorschool de medaille vonden zij top , want aan het einde kregen zij de medaille uitgereikt samen met het diploma hun eerste diploma in hun leventje. nogmaals dank .