De voorbereiding is gestart…

De voorbereiding is gestart…

Vrijdag 24 april 2015 is het weer zover; dan worden voor de derde keer de Koningsspelen gehouden. Na de eerste twee geslaagde edities hopen wij dat het ook dit jaar een fantastische dag vol sport, bewegen en lekker ontbijten zal worden. Vanaf 5 januari kun je je school inschrijven voor de Koningsspelen 2015. Kijk hiervoor op www.koningsspelen.nl.

Het voorbereiden van de Koningsspelen voor je school een heleboel werk? Welnee!!
Wij, Linda en Geke van Koningsspelenpakket.nl zijn vast gestart met de voorbereidingen om jullie te ontzorgen en een heleboel werk uit handen te nemen. Wij staan net als in 2013 en 2014 garant voor een mooi (en gratis) Koningsspelenpakket met een kant en klaar eenvoudig te downloaden sport en spel aanbod, een certificaat, een placemat en vele andere extra’s.
Dit jaar maken we het nog mooier en makkelijker dan voorgaande jaren. Indien gewenst kan het Koningsspelenpakket op maat aangepast worden aan jullie wensen. (tegen vergoeding)

Afgaande op de belangstelling en de reacties op het Koningsspelenpakket van 2014 waren voorgaande jaren naast kinderen uit Nederland ook kinderen uit Curaçao, Wenen, Geneve, Cyprus, Engeland, Cleveland USA, Florida, Gambia, Roemenië, New York en Kaapstad sportief deelnemer aan de Koningsspelen.
Daarnaast kunnen wij als initiatiefnemers van het gratis Koningsspelenpakket op basis van de berichten die bij ons binnengekomen zijn concluderen dat naast basisscholen ook BSO’s, peuterspeelzalen, kinderopvangorganisaties en zelfs kinderziekenhuizen zich het afgelopen jaar hebben beziggehouden met de Koningsspelen!!

Zo blijkt maar weer: Wij zijn er niet alleen voor scholen maar voor iedereen die sportief bezig wil zijn tijdens de Koningsspelen!! 

Inschrijven voor het gratis Koningsspelen pakket kan via de button op onze site. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van maatwerk, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

2 Comments

  1. Diederic schreef:

    Zojuist deze website ‘ontdekt’: ziet er goed uit! Meteen het pakket aangevraagd. Wel een bevestiging gehad, nog geen downloadpakket. Is het pakket al klaar of volgt dat op later moment?

    • Bedankt voor je compliment! Erg leuk om te horen. Het pakket is bijna klaar, we zetten deze week de puntjes op de i. De downloadlink naar het gratis pakket ontvang je z.s.m. Tot gauw!