Terugblik Koningsspelen 2017 met een bedankcadeau voor alle KoningsspelenPakket fans!

Terugblik Koningsspelen 2017 met een bedankcadeau voor alle KoningsspelenPakket fans!

Een kleine terugblik

Met af en toe een zonnetje en niet al te hoge temperaturen was het prima weer voor de Koningsspelen. Het mag duidelijk zijn dat Koningsspelen 2017 een zeer geslaagd evenement is geworden. Wij hopen dat ook jullie school, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang of willekeurig welke organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde sportdag en dat ons Pakket daar een bijdrage aan heeft kunnen leveren. Twitter, Facebook en Youtube staan in elk geval vol met enthousiaste verhalen en kleurrijke foto’s van blije kinderen.
 Mochten jullie nog leuke voorbeelden hebben waarin te zien is dat ons KoningsspelenPakket gebruikt is dan houden wij ons van harte aanbevolen! Deel ze met ons via Facebook of mail.

Extra’s

Net als voorgaande jaren hebben we ook dit jaar ons best gedaan om een aantal extra materialen te bieden die bij konden dragen aan nog leukere koningsspelen.
• Ons koninklijk kwartet was een groot succes. Het is zelfs gelukt om een exemplaar (via leraar van het jaar Daisy Mertens) aan te bieden aan onze Koning en Koningin. Wie weet speel je hetzelfde spel als de koninklijke familie!
• De Koningskwis is gespeeld in binnen- en buitenland.
• In Koeweit zijn een aantal kinderen blij gemaakt met een mooie oranje rugzak met daarop een afbeelding van onze Koning.
• Een groot aantal bezoekers van onze website heeft de extra spellen, de medailles, de kronen  of het Wilhelmus gedownload.

En dan is er koffie!

koningsspelen pakketHet KoningsspelenPakket 2017 was een groot succes maar kan het nóg beter volgend jaar? Voordat we ons gaan voorbereiden op de volgende Koningsspelen genieten we onder het genot van een kopje koffie nog even na van alle positieve reacties op het pakket van dit jaar.

Schenk (jij) ons een kopje koffie (in)?

Pakket 2018

Heb je nog opmerkingen, suggesties en tips voor volgend jaar? Wij horen het graag en nemen het mee in de eerstvolgende brainstormsessie voor het pakket van 2018.
Wist je al dat we naast het KoningsspelenPakket ook werken aan andere downloadbare themapakketten?  Dus als je tussen de Spelen door op de hoogte wilt blijven van KoningsspelenPakket, volg ons dan op social media.

Bovendien help je ons bereik groter te maken door onze Facebookpagina te liken, ons te volgen op Twitter of KoningsspelenPakket .

Dank aan onze sponsors

We bedanken onze sponsors! Zonder hen was het niet mogelijk geweest om het KoningsspelenPakket in deze vorm mogelijk te maken.
Onze hoofdsponsors dit jaar waren Bekius schoolmaterialen, de Veldhuis Adviesgroep, Graviant educatieve uitgeverij en HWE City & Park.
Via de sponsorpagina kun je met al onze sponsors kennismaken.

Maar wij bedanken ook alle trouwe fans. Als dank voor je vertrouwen ontvang je nog een extra cadeau. Je vindt de link in de nieuwsbrief/bedankmail.

Wij wensen je, in Nederland en ver daarbuiten, heel veel goeds toe en hopen dat je ook volgend jaar weer van ons pakket gebruik zal maken.

Linda Thuijs en Geke Versprille

2 Comments

  1. Erica schreef:

    Maar natuurlijk maken we ook dit jaar gretig gebruik van jullie koningsspelenpakket! De oorkondes en medailles zijn een hit! De meeste spellen kunnen gebruikt worden met hier en daar een aanpassing in de regels?. Maar we grijpen ook nog steeds naar de spellen van afgelopen jaren. Keurig bewaard voor het nieuwe jaar. jaja wij zijn er vanaf het begin al bij… en omdat wij hier op curacao het enige kinderdagverblijf zijn die meedoet aan de officiele koningsspelen geven jullie altijd net de finishing touch met jullie medaille en oorkonde. GA ZO DOOR MEIDEN! Jullie inspanning wordt gewaardeerd. Kus van ver…

    • Linda Thuijs schreef:

      Ontzettend bedankt voor deze enthousiaste en lieve reactie (en complimenten) Erica. Wij zijn heel erg blij met jou en je dagverblijf als ‘gebruikers’ van het eerste uur! 🙂 Fijn om te horen dat jullie het pakket zo goed kunnen inzetten. De hartelijke groeten van Geke en Linda 🙂 en natuurlijk een dikke kus terug.