Deel je tips en ideeën voor het pakket van 2015

Deel je tips en ideeën voor het pakket van 2015

Koningsspelen pakket

De voorbereidingen voor de Koningsspelen 2014 zijn bij de meeste scholen nog in volle gang en ons pakket wordt nog dagelijks met tientallen tegelijk gedownload. De positieve reacties stromen binnen en daar zijn we natuurlijk apetrots op.

Bij ons borrelen de ideeën voor volgend jaar alweer omhoog en we noteren alles wat ons te binnen schiet. Maar uiteraard horen we graag van jou, de gebruiker van ons pakket, wat er goed werkte en wat minder. Wat mis je in ons pakket en wat mag beslist niet ontbreken in ons Koningsspelen pakket van 2015?

Schrijf je tips, opmerkingen en ideeën onderaan dit commentaarveld, ze zijn meer dan welkom! We nemen alles mee in ons overleg voor Koningsspelen pakket 2015.

Vind je ons pakket leuk en wil je de ontwikkelingen van Koningsspelen pakket volgen?  Like onze Facebookpagina blijf op de hoogte van speltips en gratis printvellen.

(*bewerkte illustratie van Bitstrips-Facebook)

8 Comments

 1. Elza Vergoossen schreef:

  Allereerst complimenten voor het mooie pakket met spulletjes. Maar ook zeker de voorbereidingsmaterialen die je kon vinden op jullie site voorafgaande aan de koningsspelen en het kunnen volgen van twitterberichten via jullie site waar je dan weer allerlei ideeën vandaan kon halen.
  Wij zouden, zeker het versieringspakket, een volgend jaar eerder willen ontvangen. Dit arriveerde bij ons op school donderdagavond 19.30 uur. Wij hadden toen al vervangende materialen aangeschaft om toch te kunnen versieren.
  Voor het ophalen van de ontbijtspullen zou het zeker fijn zijn wanneer dit iets vroeger op de dag opgehaald kan worden. Na 15.00 uur was voor ons erg lastig aangezien onze school ver van de Jumbo ligt en wij ouders moesten vragen dit voor ons op te halen.
  De bonnen voor de ontbijtspullen mogen ook iets eerder online. Als iets fout gaat heb je bijna geen tijd meer om te corrigeren.
  Als laatste sluit ik me aan bij de opmerking van voorgaande reacties “door geen jaartal op de spullen te zetten is dit langer bruikbaar en beter voor het milieu”.

  Hopelijk met deze aanpassingen kijken wij uit naar de koningsspelen van 2015!

  • Geke Versprille schreef:

   We gaan er voor zorgen dat deze feedback op de juiste plaats terecht komt! Bedankt voor het meedenken… maar zelf kunnen we hier helaas weinig aan doen. Wij verzorgen het Koningsspelen pakket met PDF bestanden die kunnen worden aangevraagd om zelf uit te printen. (Spelletjes, certificaat, placemat, kroon, spelkaarten, vlaggetjes, kleurplaat….)
   De ontbijtspullen en alle materialen die via PostNL bezorgd worden, worden verzorgd door de organisatie van de Koningsspelen… (http://koningsspelen.nl)
   De feedback wordt doorgestuurd en wij zorgen ook volgend jaar weer voor een mooi Koningsspelenpakket. Houd deze site in de gaten of beter nog; reserveer vast het Koningsspelenpakket voor volgend jaar!! (dit betreft dan de PDF bestanden en niet de ontbijtspullen ed..!!) op de homepage staat de inschrijfbutton.

 2. Linda schreef:

  Alie Rienks
  directeur Botkeskoalle, Damwoude
  schrijft ons:

  “Is het een idee om geen jaartal op de leuke spullen te zetten maar gewoon neutraal? Dan kun je de spullen een jaar of 5 gebruiken en dan eventueel vervangen. Scheelt geld, scheelt in het milieu.”

  • sonja schreef:

   ik ben het er mee eens, veel dingen komen al zo gouw op de grote afval berg terecht
   zeker soms zo zonde, veel koningsspelen t shirts gezien bij de kringloop.
   tja en dan kun je er eigenlijk toch ook geen geld meer voor vragen denk ik,

   verder super leuk dat het zo leeft. en er veel meegedaan word.
   groetjes sonja

 3. L. van 't Hof schreef:

  Heel mooi pakket! Jullie hebben duidelijk dit met liefde gemaakt. Zoveel variatie en ideeën. We hebben bijna alles gebruikt en de kinderen vonden het geweldig. De spelletjes waren voor de wat jongere leeftijdsgroep wel wat lastig, dus moesten we ze iets aanpassen. Voor de rest was dit pakket niet weg te denken bij onze koningsspelen. We hebben er zoveel van gebruikt! We hebben er gewoon een heel projectje omheen gebouwd met jullie onderdelen! Ik kijk uit naar het pakket voor volgend jaar! Hartstikke bedankt dat jullie dit wilden delen!

  • Dank je wel voor je enthousiaste compliment! We vinden het inderdaad heeeeel erg leuk om dit pakket te maken en zijn blij dat dit wordt herkend. 🙂 Goed dat je aangeeft dat het voor de kleintjes hier en daar wat aanpassing nodig heeft. We gaan kijken of we dat voor volgend jaar kunnen meenemen in de spelletjes. Tot Koningsspelen 2015!

 4. Erica Joosten schreef:

  Lieve Dames, wat hebben jullie er een werk van gemaakt! Het gehele pakket was goed bruikbaar! De kronen waren een groot succes en de certificaten en rozetten een schot in de roos. Naast ons vonden de ouders het certificaat ook zo mooi dat hij wordt ingelijst of geplastificeerd om hem maar goed te kunnen bewaren. De spelletjes waren leuk en met een kleine aanpassing goed te doen met de kleintjes. Bedankt voor jullie inzet & enthousiasme en dat jullie dit ook met ons wilden delen. We hebben ervan genoten! Wij verheugen ons met een groot enthousiasme op jullie pakket voor volgend jaar. DANK! DANK! DANK! met een zonnige groet vanaf Curacao, Erica Joosten

  • Hallo Erica,
   Dank, dank, dank, voor dit fantastische compliment! Het is heel erg fijn om te horen dat alle onderdelen van ons pakket zo goed bruikbaar zijn en zo enthousiast worden ontvangen (en zelfs worden geplastificeerd!!!).
   Dit is een enorme opsteker voor ons 🙂 en we zitten hier vol trots te glimmen en zijn blij dat we het dus goed hebben gedaan.
   We gaan over een poosje weer heel enthousiast aan de slag voor het Koningsspelen pakket van 2015 en hopen jullie dan weer terug te zien op onze site.

   Hartelijke groeten van Geke en Linda